Mikrofon-i-JA

by Stringer

SHURE proizvodi su poznati po kvalitetu, pouzdanosti i izdržljivosti i već 80 godina su sinonim za najsavremenije mikrofone. Kompanija SHURE danas napreduje kao lider ne samo u scenskim i studijskim mikrofonima, već i u raznovrsnom setu komunikacione elektronike: bežičnim sistemima, slušalicama, „in-ear“ monitorima i dodacima za mobilne uređaje.

Oslobodi svoju kreativnost

Pronalaženje najboljeg bežičnog mikrofona može biti izazovno ako niste previše upoznati sa mikrofonima. Pred publikom je jasnoća jednostavno neophodna. Digitalni bežični sistemi, QLX-D i SLX-D, kombinuju robusne bežične performanse sa lakim podešavanjem i kvalitetom digitalnog zvuka dok sistemi BLX i SLX nude zvuk profesionalnog kvaliteta sa jednostavnim podešavanjem i intuitivnim interfejsom.

×
×

Cart

Sve naše proizvode možete naručiti i preko sajta. Izaberite proizvod koji želite i pratite korake za naručivanje. Proizvodi Vam stižu na kućnu adresu.

Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše uplate. Dostavu pošiljki vrši kurirska služba. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa, a ne od mesta dostave i obračunavaju se po cenovniku kurirske službe.