Prodavnica muzičke opreme // Katolička Porta 6, 21000 Novi Sad, Srbija // +381 21 424 611

O nama

Muzička prodavnica se na ovoj lokaciji nalazi od 2002. godine.

Osnivači kompanije ovim poslom se bave od 1994. godine, što nam svakako dozvoljava da se nazovemo iskusnim u oblastima trgovine i konsaltinga muzičkim instrumentima, opremom, ozvučenjem i rasvetom.

Posebno bismo istakli spoj iskustva i mladalačkog duha kao i pokrivenost celokupne teritorije Srbije preko naših partnera.

Iz našeg prodajnog spektra jasno se vidi da je 90% asortimana iz uvoznog programa velikih svetskih proizvodača muzičkih instrumenata i opreme. Navešcemo samo nekoliko: GEWA, REMO, LATIN PERUSSION, OVATION, TAKAMINE, CASIO, HOHNER, D’ADDARIO, WITTNER, KLOTZ, K&M, SHURE, GRETSCH, HALIFAX, VIC FIRTH… Uspešnost rada jedne kompanije svakako se ogleda u njenom rastu i razvoju kao i u profesionalnom odnosu prema poslovnim partnerima i kupcima… To je osnovni razlog što velikim koracima idemo napred, u susret svakoj vrsti izazova.

Zatvori
×
×

Cart

Sve naše proizvode možete naručiti i preko sajta. Izaberite proizvod koji želite i pratite korake za naručivanje. Proizvodi Vam stižu na kućnu adresu.

Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše uplate. Dostavu pošiljki vrši kurirska služba. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa, a ne od mesta dostave i obračunavaju se po cenovniku kurirske službe.